Patikánk története

Az ADATH Kft. a Lipótvárosi Patikát Budapest, Hercegprímás u. 13. szám alatt a belváros szívében működteti. A Lipótvárosi Patika alapvető küldetésének tekinti, mint egészségügyi szolgáltató kiemelkedő szakmai hátterével a Patikát felkereső polgárok rendelkezésére álljon. A mai kor emberének életében egyre meghatározóbb szerepet tölt be az egészség megőrzése az egészséges életmód kialakítása és fenntartása, betegségek kialakulásának megelőzése, prevenció, melyben a Lipótvárosi Patika folyamatos szakmai támogatással, tanácsadással tud rendelkezésre állni.   Természetesen a Patika alapvető szolgáltatásai közé tartozik a betegek kiszolgálása és az ahhoz kapcsolódó vitaminok, étrendkiegészítőkről tájékoztatás nyújtás.

A Patika alapítása óta elkötelezett az egészséges életmód, az egészségmegőrzés fontosságának hangsúlyozásában, és azoknak az ismereteknek a tovább adásában, amelyek ahhoz szükségesek, hogy napjaink népbetegségei megelőzhetők legyenek. Minden ember alapvető szükséglete, a harmonikus, kiegyensúlyozott egészségi állapot. A civilizációs betegségek kialakulását és ezek későbbi szövődményeit úgy lehet elkerülni, ha időben hallgatunk a testünk jelzéseire, és ezek figyelembevételével alakítjuk életünket.

Az emberi szervezet csodálatos alkalmazkodó és regenerálódó képessége lehetőséget ad mindenki számára, hogy a mai kor követelményeinek és egyre növekvő elvárásoknak eleget tudjon tenni.

A modern orvostudomány egyre hatékonyabb és korszerű gyógyszereket, eljárásokat fedez fel, amelyekkel a tünetek enyhíthetők, az egészség helyreállítása gyorsabban elérhető.

Gyógyszertárunk a forgalomban lévő vényköteles és nem vényköteles gyógyszerek mellett forgalmazza mindazokat a termékeket, vitaminokat, táplálék kiegészítőket, gyógynövényeket, gyógyhatású termékeket, amelyek kiegészíthetik a gyógyszeres terápiát, és elősegítik az egészség megőrzését vagy helyreállítását.

A Lipótvárosi Patika dolgozói mindannyian, ennek a szemléletnek megfelelően igyekeznek személyre szabottan, az aktuális egészségi állapotnak megfelelően tanácsot adni, kiválasztani az adott tünetre, betegségre leginkább hatékony vény nélküli gyógyszereket és egyéb termékeket.

Lipótvárosi Patikában forgalmazott termékek köre:

Vényköteles és nem vényköteles gyógyszerek

Gyógyhatású készítmények

Táplálék kiegészítők, vitaminok

Gyógyászati segédeszközök

Dermokozmetikumok

A Patika alapvető küldetésének tekintette, hogy minél szélesebb körben váljon ismertté és tudjon segítséget nyújtani, tanácsot adni.